Kaia Kanepi tõusis maailma edetabelis 269 koha võrra

kaia kanepi
F: Kaia Kanepi / Facebook

US Openi tenniseturniiril suurepärase mänguga kaheksandikfinaali jõudnud Kaia Kanepi on maailma jooksvas edetabelis tõusnud lausa 269 koha võrra ja hoiab hetkel 149. positsiooni, teatas Delfi.

Kanepi homne vastane, 20-aastane Daria Kasatkina on kohta parandanud kaheksa pügala võrra ning asub 30. real. Meie esinumber Anett Kontaveit, kes langes USA lahtistel välja avaringis, on säilitanud oma 29. koha.

Hetkeseisuga on uueks esinumbriks tõusnud hispaanlanna Garbine Muguruza, kuid kuna ka praegune esireket Karolína Plíškova jätkab US Openil mänge, võib tšehhitar ülejärgmisel nädalal avaldatavas tabelis endiselt esikoha säilitada.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.