Taas kindlalt võitnud Kaia Kanepi jõudis US Openil kolmandasse ringi

US Openil kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsenud Kaia Kanepi (WTA 418.) jätkab New Yorgis heas hoos, teises ringis alistas ta belglanna Yanina Wickmayeri (WTA 129.), teatas ERR.

Kanepi võitis tund ja 19 minutit kestnud kohtumise 6:4, 6:2. Avasetis murdis ta Wickmayeri servi korra ja teises setis kahel korral. Kokku oli tal murdevõimalusi seitse. Wickmayeril oli neli murdepalli, aga ta ei suutnud neist ühtegi ära kasutada.

Viimati kaks aastat tagasi suure slämmi turniiri põhitabelis mänginud 32-aastase Kanepi järgmine vastane on avaringis tiitlikaitsja Angelique Kerberi alistanud 19-aastane jaapanlanna Naomi Osaka (WTA 45.), kes oli teises ringis 6:3, 4:6, 7:5 parem tšehhitar Denisa Allertovast (WTA 90.).

Varem pole Kanepi ja Osaka omavahel mänginud. Nende kolmanda ringi kohtumine peaks olema laupäeval.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.