Eilse raske liiklusõnnetuse põhjus – juht jäi roolis magama

Eile kella 11.50 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Nissi vallas Ääsmäe – Haapsalu – Rohuküla maantee 29. kilomeetril, kus roolis magama jäänud 58-aastane naise juhitud sõiduauto Toyota Yaris kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Opel Vivaro-B, mida juhtis 30-aastane mees. Toyota juht ja Opeli kaasreisijad, 30-aastane naine ning 70-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli. Opelis viibinud 3-kuune poiss toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 08.23 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tähtvere vallas Tallinn – Tartu – Võru – Luhamaa maantee 175. kilomeetril, kus 85-aastane mees kaotas sõiduauto Ford Focus C-MAX haagisega Respo 157 DM üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi. Fordi juht ja kaasreisija, 88-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kella 19.12 ajal toimus liiklusõnnetus Jõhvis Pargi tn 55 juures, kus 35-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A4 teelt välja ja seljatagant otsa teepeenral liikunud jalakäijale, 20-aastasele mehele. Jalakäijale andis kiirabi esmaabi kohapeal.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 22 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.