Liikluses sai viga neli inimest

Eile kella 22.20 ajal oli liiklusõnnetus Raplamaal Vigala vallas Silla-Jädivere tee 11. kilomeetril, kus alkoholijoobes 28-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat Variant lauges kurvis paremale teelt välja ja rullus korduvat üle katuse. Liiklusõnnetuse tagajärjel paiskus juht sõidukist välja põllule. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 16.16 oli liiklusõnnetus Pärnus Haapsalu mnt 68 juures, kus alkoholijoobes 42-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot 307 tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Volvo V40, mida juhtis 33-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volvo otsa jalgratas käekõrval ülekäigurada ületanud jalakäijale, 14-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kell 19.12 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Saku vallas Kurtna külas, kus maja hoovis mootorrattaga sõitnud 42-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja paiskus vasakpoolsele küljele. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.55 toimus liiklusõnnetus Narvas Kreenholmi 42 juures, kus 24-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 525D õuealal otsa põhjendamatult liiklust takistanud alkoholijoobes jalakäijale, 27-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Narva Haiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 38 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.