Täna varahommikul sai viga kolm liiklejat

Täna kell 03.11 oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 21. kilomeetril, kus 36-aastase mehe juhitud mootorrattale Suzuki GSX 1300R jooksis ette metssiga. Juht ja mootorrattal viibinud 31-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Täna kell 04.20 toimus liiklusõnnetus Valgamaal Karula vallas Londi külas Võru-Mõniste-Valga mnt 74,8. kilomeetril, kus 19-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Volkswagen Santana üle ja sõitis teelt välja kraavi, kus auto rullus üle katuse. Juht toimetati Valga Haiglasse.

Eile kella 11.49 ajal oli liiklusõnnetus Valgamaal Tõlliste vallas Tagula külas Laatre-Antsla mnt 7. kilomeetril, kus 53-aastane mees sooritas rolleriga Yiying vasakpööret ja sõitis otsa temast möödasõidul olnud sõiduautole Mercedes-Benz A160, mida juhtis 52-aastane naine. Rollerijuht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 12.45 ajal oli liiklusõnnetus Valgamaal Rebasemõisa külas Koobassaare-Rebasemõisa tee 8,5. kilomeetril, kus kruusateel jalgrattaga sõitnud 61-aastne naine kukkus teelangusel kurvis ebaõigelt valitud kiiruse tõttu. Kiirabi toimetas isiku Valga Haiglasse.

Eile kell 15.07 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Lääne-Saare vallas Kuressaare-Võhma-Panga mnt 8,8 kilomeetril, kus sõiduautot Audi Allroad juhtinud 25-aastane naine ei andnud teed sõiduautole Opel Omega, mida juhtis 50-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Opel teelt välja põllule. Õnnetuse tagajärjel hukkus Opelis viibinud 50-aastane naine. Opeli juht, Opelis viibinud 14-aastane poiss ja Audis viibinud 2-aastane tüdruk toimetati Kuressaare Haiglasse.

Eile kell 21.42 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Peipsiääre vallas Kolkjas alevikus Ranna ja Sadama tänava ristmikul, kus 41-aastane mees sai löögi sõiduautolt BMW 306D1, mida juhtis 26-aastane naine. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli. Liiklusõnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 21 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.