Grand Holm Marina sadamarestoranis on uued tegijad

Grand Holm Marina sadam
Grand Holm Marina sadam. F: Ivar Soopan

Üks Haapsalu hästivarjatud saladustest on Grand Holm Marina jahisadama restoran, kirjutab ajakiri Navigaator. Varjatud on see küll vaid maa poolt tulijatele, mere poolt paistab pea veepiirini ulatuv terrass kenasti kätte.

Restoranil on olnud paremaid ja halvemaid aegu. Sellest suvest alates toimetavad sealses köögis ja baaris uued tegijad ja tundub, et alanud on taas head ajad, märgin ajakiri. Restorani köögipoole eest kannab hoolt peakokk Demo Kaev, baar ja teenindus on Paap Pihelgase hoole all.

Mõlemad mehed on töötanud koos Eesti tippudega ning kogenud ka kirjut rahvusvahelist gastronoomialeu, oma restoranini jõuti esimest korda. Grand Holm Marina külastajad tulevad nii mere kui ka maa poolt, kuid restorani perenaise Kaire Raba sõnul on menüüd kokku pannes mõeldud eelkõige merelt tulijatele – mitte ülearu nõudlikule, kuid piisavalt kogenud seltskonnale, kes oskab heast toidust ja joogist lugu pidada.

Pikemalt loe Navigaatorist.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.