Haapsalus sai vastu puud sõitnud autos viga 25-aastane mees

Eile kella 01.12 ajal oli liiklusõnnetus Haapsalu linnas Raudtee tn ja Kiltsi tee ristmikul, kus sõiduautot Mercedes-Benz C 180 juhtinud teadmata isik kaotas juhitavuse ja sõitis ristmikul teelt välja vastu puud. Sõidukis viibinud 25-aastane mees toimetati Läänemaa Haiglasse. Avarii asjaolud on täpsustamisel.

Eile kella 18.05 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 37. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Ford Calaxy juhtinud kehtiva mootorsõiduki juhtimisõiguseta 45-aastane mees, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku 25-aastase mehe juhitud sõiduautoga Honda Accord. Fordi ja Honda juhid toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Fordis kaasreisijana viibinud 45-aastane naine hukkus.

Eile kella 18.32 ajal toimus liiklusõnnetus Võru maakonnas Sõmerpalu vallas Võru- Kuigatsi-Tõrva mnt 14,6 km, kus mopeedi Yiying juhtinud 54-aastane mees jäi sõidu ajal magama ja sõitis teelt välja vastu teeäärset elektriposti. Kiirabi toimetas isiku Lõuna Eesti Haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 23 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.