Stressivaba Keskuses avab uksed juveelipood EhteMaagia

F: EhteMaagia Facebooki lehekülg

Sel reedel kell 12 avab Haapsalus Stressivaba Keskuses (Posti 23) uksed EhteMaagia. Kaupluses müüakse hõbedast ja poolvääriskividest ehteid ning muid tooteid. Lisaks saab tellida graveerimisteenust.

“Minu jaoks on see täiesti ootamatu kannapööre, millega endalegi üllatuseks kaasa olen läinud,” ütles EhteMaagia omanik Malle Reemann, kes on elukutselt raamatupidaja ja ettevõtte Itera Consult osanik. “Samas, ilusad asjad on mulle alati meeldinud ning miks mitte võiks ka Haapsalus olla koht, kust neid saab,” rääkis juveelipoe looja.

Osaühing Juveel annab EhteMaagiale Haapsalu esindusõiguse müüa kollektsioone Lummus ja Ecos Jewel. Ecos on esimene bränd, kes mõtles välja loodussõbraliku, taaskäitluse kaudu saadud materjalist valminud ehte, sidudes omavahel väärismetallid ja puidust elemendid.

Lisaks tuleb EhteMaagiasse peagi müüki ka Eesti Vabariigi 100. juubeli puhul valmiv kollektsioon.

“Mallele meeldivad ekstravagantsed ehted, mida ta ka väga hästi välja kannab, ning EhteMaagia eesmärk on tuua inimesteni laialdane uus valik ehete maailmast,” iseloomustas Haapsalusse rajatavat kauplust Malle tütar Elis Reemann, kes emal poodi pidada aitab. Ehete kõrval on kaubavalikus hõbelusikad, sõled, rahakassad jm.

“Malle on olnud Stressivaba Keskuse juures taustajõuna toeks alates esimesest päevast, mil seda maja vaatamas käisime,” kirjeldas Stressivaba Keskuse looja Monica Viilma. “Tore on näha, kuidas pealtnäha numbrite inimene julges enda unistuse ette võtta ning nüüd seda silmade särades teostab. See maja tundubki olevat unistuste täitumise maja, ” väljendas Monica Viilma oma siirast heameelt.

2016. aasta oktoobris uksed lahti teinud keskuses tegutsevad Mesimoka kohvik, Stressivaba massaaž, Bonnie Ilupesa, Triinu Küünetuba ja Halcyon massaaž. Kõige uuema tegijana lisandus mai alguses avatud Keiu Juuksurisalong ning peagi alustab tööd imikute ja väikelaste massöör.

Stressivaba Keskuse teisel korrusel asub väike saal, mida on võimalik rentida erinevate sündmuse jaoks.

Monica Viilma

One Response to "Stressivaba Keskuses avab uksed juveelipood EhteMaagia"

  1. Tv   17. mai 2017 at 20:58

    Edu ja kõikide unistuste täitumist kogu teie toreda maja tegijatele 🙂

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.