ANNA OMA HÄÄL: Haapsalu noortefirma osaleb õpilasfirmade võistluse finaalis

Meraky seebid. F: MerakyMeraky

Sel neljapäeval, 4. mail toimub Tallinnas üle-eestilise õpilasfirmade võistluse finaal SEB peamaja innovatsioonikeskuses. Seal osaleb ka Haapsalu Innovatsioonikeskuse Innokas juures tegutsev õpilasfirma Meraky.

Selleks, et võita rahva lemmiku tiitel, palub Meraky lugejate abi. “Rahva lemmik saab auhinnaks võimaluse kõndida Teletorni serval ning see on meie ammune unistus,” ütles Meraky turundus- ja kommunikatsioonijuht Jarita Maaria Rintamäki.

Oma lemmiku poolt saab hääletada siin.

Õpilasfirmade võistlust peetakse igal aastal ning seda korraldab Junior Achievement Eesti. Sel aastal osales võistlusel üle 300 noorte loodud ettevõtte, kelle hulgast valiti välja 21 finalisti. Finaali pääses ka õpilasfirma Meraky.

Tänavu veebruaris kirjutas Läänlane, et Meraky toodab käsitööna kristallikujulisi disainseepe, mis on Eestis uudsed ja ainulaadsed. Õpilasfirma Meraky tegijad on Läänemaa ühisgümnaasiumi 10. klassi õpilased Elis Aksli, Anette Nodapera ja Jarita Maaria Rintamäki.

Loe pikemalt Meraky kohta siit.

 

Vaata ka:

Instagram: https://www.instagram.com/ofmeraky/
Facebook: https://www.facebook.com/ofmeraky

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.