FOTOGALERII: Haapsalu lasteaedade lapsed lustisid staadionil

This slideshow requires JavaScript.

Täna hommikupoolikul vallutasid Haapsalu staadioni koolieelikud neljast Läänemaa lasteaiast, kes kuuluvad tervist edendavate lasteaedade (TEL) võrgustikku. Liikuma ja lustima olid tulnud lapsed Tarekese, Pääsupesa, Taebla ja Risti lasteaedadest.

TELi rongkäik traditsiooniliks saanud ja seda korraldab igal aastal üks TELi võrgustikku kuuluvatest lasteaedadest, et propageerida liikumist ning tervislikku toitumist. Sel aastal oli rongkäik 6. korda ning seekordne ettevõtmine oli lasteaed Tareke eestvedamisel.

Üritus algas kogunemisega staadioni peavärava ees, kuhu olid lapsi tervitama tulnud orav, kass, karu, draakon, jänes ja rebane. Pärast tervituskõnet marsiti ühiselt muusika saatel staadionil, iga lasteaed kandis uhkelt oma plakatit.

Järgnes soojendustants ning seejärel liiguti edasi tegevuskeskustesse, kus sai end proovile panna nii individuaalselt kui ka meeskonnana.

Kõik tegevuskeskused läbitud, tantsiti veel ühe laste lemmikpala saatel, ning preemiaks tubliduse eest premeeriti lasteaedasid tänukirja ja õunakorviga. Põsed punased ja nägu naerul, läksid kõik rõõmsalt lasteaedadesse tagasi.

Sirle Mik
Tarekese lasteaia liikumisõpetaja

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.