Nelja auto ahelkokkupõrkes sai viga üks inimene

Eile kell 15.03 oli liiklusõnnetus Tallinnas Rannamõisa tee 4a juures, kus 44-aastane mees sõitis sõiduautoga Hyundai i40 tagant otsa ees peatunud sõiduautole Volkswagen Jetta, mida juhtis 51-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volkswagen Jetta tagant otsa ees seisnud 39-aastase mehe juhitud sõiduautole Volkswagen New Beetle, mis omakorda paiskus tagant otsa tema ees seisnud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 53-aastane mees. Volkswagen Jetta juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 16.59 teatati liiklusõnnetusest Saare maakonnas Lääne-Saare vallas Sõmera-Kärla-Uduvere maantee 12. kilomeetril, kus 27-aastane mees sõitis haagisega ATV-ga Yamaha sirgel teelõigul teelt välja kraavi. Juht toimetati Kuressaare haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 15 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.