VIDEO: Tõnu ja Mari-Liis Parbuse väärispuidust ehete äri aina laieneb

Puidu väärindamisvõimalusi on sadu. Enamik neist on traditsioonilised, ent kui lisada natuke fantaasiat, on tulemus uus ja värske. Haapsalus elavad Tõnu ja Mari-Liis Parbus teevad väärispuidust originaalseid ehteid. Homsest Maalehest ja digilehe videoloost saab teada, et nende tootevalik aina laieneb ja tööd jätkub.

Alguses müüsid Parbused Puudwoodi kaubamärgiga puust ehteid veebis, nüüd on need aga saadavad nii nende veebilehe e-poes kui ka kümnes müügikohas Tartus, Haapsalus, Pärnus, Võrus ja Tallinnas, sealhulgas lennujaamas, kust ehteid enim ostetakse.

Äsja rentisid Parbused Uuemõisas oma ettevõtte esimesed tööruumid, kus ehteid teha ja tellimustega toimetada.

Artiklit saab pikemalt lugeda homsest Maalehest. Videolugu saab vaadata homme Maalehe digilehest, Delfi TVst ja Läänlasest. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.