Auto ja jalgratta kokkupõrkes sai viga kolm purjus inimest

Eile kella 18.27 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Sõmerpalu vallas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 10. kilomeetril, kus toimus kokkupõrge jalgratta ja sõiduki Opel Omega vahel. Jalgrattur, 47-aastane mees, ja sõidukis viibinud kaks 34-aastast meest olid alkoholijoobes. Jalgrattur toimetati Lõuna-Eesti haiglasse. Sõidukit juhtinud isik ja liiklusõnnetuse toimumise täpsemad asjaolud selgitamisel.

Eile kella 03.00 ajal oli liiklusõnnetus Paldiski linnas Sadama 33 juures, kus 25-aastane mees kaldus sõiduautoga Mercedes-Benz E280 teelt välja ja sõitis vasakkurvist paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.26 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Võru vallas Võrumõisa tee 1. kilomeetril, kus 21-aastane naine pööras sõiduautoga Mini One sõidutee kesktelje poole, et sooritada tagurpidi sõit ning põrkas kokku samal suunal möödasõitu sooritanud mootorrattaga Suzuki GSX-R 1000, mida juhtis 28-aastane mees. Mootorratta juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.