Pärnu lahe jääl jäid kaks Läti kalastajat hätta

28. veebruaril kella 17 ajal anti häirekeskusele teada, et Tahkuranna vallas Suurna nina lähistel ei pääse kaldale kaks Läti kalastajat. Meeste naasmist takistas umbes 300 meetri kaugusele kaldast tekkinud 10 meetri laiune lahvandus. Pärnu politseijaoskonna merepäästjad tõid 43- ja 36-aastase mehe paadiga üle lahvanduse. Meedikute abi kalastajad ei vajanud. Sellel aastal on politsei Pärnu lahel aidanud 13 Läti kalastajat. Möödunud aastal oli lõunanaabritest abivajajaid seitse. Politsei tuletab meelde, et jääolud Pärnu lahel on muutlikud ja jääle minek on endiselt ohtlik.

22. veebruaril kella 18 ajal löödi Halinga vallas omavahelise tüli käigus 72-aastast naist.

Järvamaa:

27. veebruaril kella 18 ajal löödi Albu vallas omavahelise tüli käigus 44-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Raplamaa:

28. veebruaril avastati, et Raikküla vallas Tamme külas on varastatud metallist tsistern. Kahju on 400 eurot.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.