ERRi video: Noarootsi saunaralli meelitas võistlema 120 saunalist

Noarootsis kogunes laupäeval enam kui 120 saunalist, kes tegid tiiru peale 14-le üle kogu valla asuvale saunale, vahendas “Aktuaalne kaamera”.

Enne rajale pääsemist tuli kirevates kostüümides saunalistel tõestada, et nad oskavad valmis teha ühe korraliku saunaviha. Kui sellega hakkama saadi, ootasid neid juba 14 eriilmelist sauna. Igas saunas tulis istuda viis minutit.

Noarootsi saunarallil on tegelikult ka sügavam tagamõte. Kuna talvel satub sinna külalisi vähem, siis on kogu valda enda alla haarav üritus hea võimalus näidata põnevaid paiku, mida sealt leida võib. Saunarallil osales seekord üle 120 inimese. Mullu alguse saanud üritusest on kujunenud üks Põhja-Läänemaa talviseid suursündmusi.

Vaata ERRi videot siit

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.