Pärnus süttis lasketiir

22. veebruaril kell 1.24 sai häirekeskus teate tulekahjust Vändra vallas Ünnaste külas. Teataja sõnul põlesid elektriliinid kasetuka sees. Sündmuskohale jõudes teatasid päästjad põlengust elektriliine hooldavale ettevõttele ning jäid olukorda kontrollima. Elektrikud tegid kindlaks, et elektriliinidele oli kukkunud puu, ohtu tule levikuks ei olnud.

21. veebruaril kell 20.28 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Raba tänaval. Teataja sõnul tuli lasketiiru katuse alt suitsu ja inimesed väljusid hoonest. Ruumidest viidi helistaja teatel välja ka gaasiballoon ning tulekahju püüti ise kustutada. Päästjad selgitasid sündmusukohal välja, et keldris põles ventilatsiooni väljapuhke torustik. Hoonesse sisenes suitsusukelduslüli ning alustati tulekustutustöödega. Kell 21.02 saadi tulekahju kontrolli alla ja kell 21.27 tulekahju kustutati. Tules hävis ventilatsiooni toru 5-6 meetri ulatuses ning umbes 2×4 meetri ulatuses konstruktsioone.

Järvamaa:

21. veebruaril kell 14.40 sai häirekeskus teate, et Paide vallas Sargvere külas Pikal tänaval tuleb maja ukse alt suitsu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tulekahju ei olnud, suits immitses ahjuukse vahelt välja.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.