Haapsalus alustab tegevust terviseteadlikkust edendav mittetulundusühing

Mittetulundusühing Terviseteadlik Läänemaa avab kolmapäeval, 15. veebruaril Haapsalus kabineti, kus plaanitakse hakata edendama läänlaste tervisealast teadlikkust.

“Mittetulundusühingu Terviseteadlik Läänemaa missioon on jagada oma teadmisi, et tõenduspõhiselt mõjutada tervist toetavaid hoiakuid ja käitumist,” ütles MTÜ juhatuse liige Ingrid Koppel, kelle sõnul on ühingu eesmärk suurendada inimeste heaolu Läänemaal.

“Mittetulundusühingul on plaanis pakkuda Läänemaa ja Haapsalu kodanikele tervisliku eluviisi, toitumise- ja liikumisalast nõustamist, kogemusnõustamist ning sellealaseid koolitusi,” ütes Koppel. “Lisaks on plaanis tegeleda tervise edendamise ja haiguste ennetamisega koolieelsetes lasteasutustes, koolides, töökohtadel ja kohalikus omavalitsustes.”

Mittetulundusühingu kabinett asub Haapsalus Jaama 15 esimesel korrusel. Kolmapäeval kell 13-18 on kõigil huvilistel võimalik tutvuda MTÜ kabinetiga. Lisaks on avamispäeval võimalik tasuta mõõta kehakoostise analüsaatori abiga oma kehakoostise olulisi näitajaid ning saada esmast konsultatsiooni.

Lisainformatsioon kodulehelt www.terviseteadlik.ee ja Terviseteadlik Läänemaa facebook’i lehelt

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.