Avariides sai viga kolm inimest

Eile kella 13.33 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla tn 92 juures, kus 37-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 320D tagant otsa ees seisnud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 36-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel sõitis Toyota tagant otsa teisele sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 36-aastane mees. Esimese Toyota juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.34 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 190 juures, kus 38-aastase naine pidurdas trolliga Ganz Solaris ning trollis kukkus reisija, 68-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.00 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt 25 juures, kus 47-aastane mees sõitis kaubikuga Mercedes-Benz Sprinter otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 26-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.