Eile sai liikluses viga 10 inimest, tabati 45 joobes juhti

Eile kella 03.05 ajal oli liiklusõnnetus Põlva maakonnas Põlva vallas Rosma külas, kus joobes 25-aastane mees eiras sõiduautoga BMW 520i politsei antud peatumismärguannet ja põgenes. BMW juht tehes parempööret Põlva-Karisilla teele ei tulnud toime sõiduki valitsemisega, mille tulemusena paiskus sõiduk T-kujulise ristmikult otse vastu teeperve. Juht toimetati Põlva haiglasse.

Eile kella 16.50 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna ringtee 11. kilomeetril, kus 25-aastane mees kaotas sõiduauto Škoda Fabia üle juhitavuse, sõitis teelt v’lja ja sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.58 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Tahkuranna vallas Reiu külas, kus 45-aastane mees kaotas libedal teel pukseeritava sõiduki Volkswagen Transporter üle juhitavuse ja paiskus teelt välja vastu puud. Sõidukis viibinud kaasreisijad, 65-aastane ja 53-aastased mehed toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 19.02 ajal oli liiklusõnnetus Põlvamaal Põlva vallas Himmaste külas, kus Mazda 626, mille juht on selgitamisel, kaldus sirgel teelõigul teelt välja ja sõitis vastu valgustusposti. Kiirabi andis sündmuskohal abi 37-aastasele mehele.

Eile kella 21.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 80 juures, kus 53-aastase naise juhitud bussile Scania K270 jooksis ette jalakäija, mille tõttu buss pidurdas järsult ning bussis kukkus 52-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 23.02 ajal oli liiklusõnnetus Võrus Vabaduse ja Lembitu tänava ristmikul, kus 25-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford Galaxy ette peateel liikunud 32-aastase mehe juhitud sõiduautole Subaru Impreza ja toimus kokkupõrge. Sündmuskohalt toimetati Subaru kaasreisijad, 29-aastane mees Tartu Ülikooli kliinikumi ja 28-aastane mees Lõuna-Eesti regionaalhaiglasse ning Fordi juht ja kaasreisija, 24-aastane mees, Lõuna-Eesti haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 44 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.