Liiklusõnnetustes sai kannatada kaks inimest

Eile kella 15.10 ajal oli liiklusõnnetus Saare maakonnas Lääne-Saare vallas Kärla-Sauvere mnt 2. kilomeetril, kus 34-aastane mees kaotas sõiduauto Audi A6 üle kontrolli ja sõitis kurvis teelt välja vastu puid. Kiirabi toimetas autojuhi Kuressaare haiglasse tervisekontrolli.

Eile kell 15.54 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pae tänav 21 juures, kus 19-aastane naine sooritas vasakpööret kaubikuga Citroen Jumper kui sõidukite vahelt astus teele jalakäija, 65-aastane naine ning toimus kokkupõrge. Sündmuskohalt toimetati jalakäija AS Ida-Tallinna keskhaiglasse tervisekontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.