Eile sai avariides viga kaks liiklejat

Eile kell 08.22 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Vasalemma vallas Keila-Haapsalu maantee 11. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 34-aastane naine kaotas teisest sõidukist möödasõidu sooritamise ajal juhitavuse, kaldus vasakule ja sõitis teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.25 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee 126 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Škoda Fabia juhtinud 21-aastane naine sõitis tagant otsa sõiduautole Hyundai Getz, mida juhtis 42-aastane naine. Hyundai juht peatus liiklusmärkidega reguleeritud ülekäiguraja ees, et teed anda jalakäijatele. Hyundai juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 3 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.