Eile sai liiklusõnnetustes kannatada kümme inimest

Eile kella 09.01 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Tähe ja Sepa tänavate ristmikul, kus 24-aastane mees sai sõiduteed ületades löögi valgelt veoautolt, mis sõitis edasi. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on täpsustamisel.

Eile kella 09.50 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee ja Lammiku-Lähte tee ristmikul, kus 43-aastane mees juhtides kaubikut Renault Master sõitis tagant otsa vasakpöörde võimalust ootavale sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 52-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Volkswagen vastassuunavööndisse ja ette vastassuunas otse liikunud sõiduautole Kia Sportage, mida juhtis 32-aastane mees. Renault Master paiskus kokkupõrkest teelt välja paremale poole vastu liiklusmärke ja seejärel kergelt vastu puud. Volkswageni juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 08.19 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Rannamõisa teel, kus 39-aastane naine juhtides sõiduautot Volkswagen Golf sõitis otsa reguleerimata ülekäigurada ületanud 70-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub liiklusõnnetuste pealtnägijatel helistada infotelefonile 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 10.31 ajal toimus liiklusõnnetus Saare maakonnas Pihtla vallas Kangrusselja külas Masa-Laimjala-Tumala maantee 5. kilomeetril, kus 68-aastane mees juhtides kaubikut Volkswagen Caravelle sõitis libeduse tõttu teelt välja paremale poole kraavi ja vastu puud. Juht toimetati Kuressaare haiglasse kontrolli.

Eile kella 15.22 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Rebase 10 ees parklas, kus 39-aastane mees juhtides sõiduautot Ford Mondeo sõitis otsa jalakäijale, 58-aastane naine. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 16.54 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Aardla-Võru ristmikul, kus 24-aastane naine juhtides sõiduautot Toyota Corolla sõitis tagant otsa ees peatunud sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 52-aastane naine. Škoda juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi traumapunkti.

Eile kella 18.50 ajal oli liiklusõnnetus Viljandis Tallinna tänav 19 juures, kus 18-aastane mees juhtides sõiduautot Volkswagen Passat sooritades vasakpööret ei lasknud läbi otse sõitvat sõiduautot Peugeot 406 ja põrkas sellega kokku. Peugeot juht, 46-aastane naine, ja kaasreisija, 9-aastane poiss, toimetati Viljandi haiglasse.

Eile kella 18.50 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Lagedi-Aruküla-Jeningi maantee 13. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel mootorsõiduk Audi A4, mida juhtis alkoholijoobes 69-aastane mees, kaldus vastassuuna vööndisse ning põrkas kokku vastu tulevate sõidukitega Peugeot 607, mida juhtis 30-aastane mees ja Toyota Hilux, mida juhtis 55-aastane mees. Sõidukite Peugeot ja Toyota juhid, ning Toyotas viibinud kaasreisijad, 33-aastane ja 24-aastane mehed toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, Audi juht toimetati AS Ida Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 12 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.