Ülekäigurajal sai kannatada kaks jalakäijat

Eile kella 14.07 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 194 juures, kus esialgsetel andmetel punase fooritulega reguleeritud ülekäigurajal sõiduteed ületanud 14-aastane tüdruk sai löögi sõiduautolt Audi A3, mida juhtis 25-aastane mees. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 14.34 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tartu maantee-Kivisilla tänava ristmikul, kus kaubikuga Ford Transit parempööret sooritanud 27-aastane mees sõitis otsa reguleeritud ülekäigurajal teed ületanud 27-aastasele mehele. Nii sõidukile kui jalakäijale põlesid foorides lubavad rohelised tuled. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.