ERRi video: Haapsalu kunstikool kolis avaramatesse ruumidesse

Haapsalu kunstikooli lapsed saavad nüüd õppida senisest märksa avaramates ruumides. Esmaspäeva õhtul suundus koolipere läbi Haapsalu vanalinna ühises rongkäigus avastama oma uut kodu, milleks on 18. sajandil rajatud ja äsja renoveeritud kunagine apteegihoone, vahendas “Aktuaalne kaamera“.

Kunstikooli senisest asukohast Karja tänaval Haapsalu lossiplatsi ääres paiknevasse majja kulgenud rongkäik oli sümboolne viis, kuidas jätta eelmise koduga hüvasti ja tervitada ühtlasi uut.

Aadressil Jaani 2 asuv renoveeritud hoone on pika ajalooga. See rajati 18. sajandil ja varasemaga võrreldes on lastel siin ruumi poole rohkem.

Vaata ERRi videot siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.