Segavolle rahvaliiga meister on Ridala

sam_0393Taeblas võisteldi Läänemaa segavolle rahvaliiga 2017. aasta meistri tiitlile. Meistriks tuli Ridala. Järgnesid VK Hani ja Palivere.

Võistlustules oli seitse tiimi. Segavolles on platsil korraga nii mees- kui ka naismängijad. Tavavõrkpalliga võrreldes on reeglites mõned erisused – mees ei või naismängija ründelööki blokeerida, keelatud on hüppelt serv.

Mullu olid Läänemaa segavolle rahvaliigas kolmeks paremaks Palivere, Ridala ja Oru.

Ridala koosseis: Meelis Nukki, Priit Nukki, Janno Tamsalu, Paul Koppe, Marko Õunas, Heliko Nukki, Kerda Ledis.

Võistkondade parimaid mängijaid pidas auhindadega meeles AS Rannarootsi Lihatööstus. Parimateks valiti Meelis Nukki (Ridala, ühtlasi ka turniiri parim meesmängija), Aivar Kaljur (VK Hani), Jaana Ütsik (Palivere, turniiri parim naismängija), Keiro Jõgisalu (Kullamaa), Marek Orub (Noarootsi), Evelin Merilainen (VK Mürk), Taavi Kaus (MTÜ Kehale ja Vaimule).

Enn Kerge

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.