Avariides hukkus üks ja viga sai kuus inimest

Eile  kella 12.38 paiku toimus liiklusõnnetus Viljandi maakonnas Viljandi vallas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 48,6 kilomeetril, kus 61-aastane mees kaldus sõiduautoga Volkswagen Passat vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastassuunas liikunud maasturiga Mitsubishi Pajero, mida juhtis 20-aastane mees. Volkswageni juht hukkus kokkupõrke tagajärjel.

Eile kella 10.31 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu linnas Suur-Jõe tänava ja A. H. Tammsaare puiestee ristmiku läheduses, kus 30-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Audi A6 üle ja kaldus vastassuunavööndisse vastu tänavavalgustusposti. Kaasreisijana sõidukis viibinud kolmeaastane poiss toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.00 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Kaberla – Kaberneeme maantee esimesel kilomeetril, kus 71-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Toyota Yaris üle ja paiskus sõidukiga vasakule poole teelt välja vastu puud. Kaasreisijana sõidukis viibinud 70-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.47 paiku toimus liiklusõnnetus Valga maakonnas Helme vallas Karjatnurme külas Valga-Uulu maantee 39,2 kilomeetril, kus 19-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Toyota Camry üle, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku veoautoga Daf, mida juhtis 54-aastane mees. Toyota juht ja kaasreisija, 21-aastane naine, toimetati Valga haiglasse.

Eile kella 19.23 paiku sõitis seni tuvastamata jalgrattur Tallinnas Rävala puiestee kõnniteel Väike-Pääsukese 5 juures otsa 61-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Täna kella 00.55 ajal toimus liiklusõnnetus Järva maakonnas Paide vallas Anna-Peetri-Huuksi tee kolmandal kilomeetril, kus 25-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Jaguar XF üle ja sõitis paremale teel välja kraavi vastu puud. Juht toimetati Järvamaa haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 21 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.