Sirje Kaasiku lauljad esinesid Rootsi-Mihkli kirikus

F: Toivo Tomingas
F: Toivo Tomingas

Helilooja ja koorijuht Sirje Kaasik on ikka ja jälle õpetanud noori ilusti laulma. Neidudenelik käis Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus laulmas korra sügisel varemgi. Nende südamlik ja südi esinemine põhjustas nüüd nende tagasikutsumise II advendi teenistusele eile, 4. detsembril.

Seekordne esinemine tõi jällegi aplausi, kiitust ja tänu. Vähe sellest – Hanko koguduse pastoriproua võttis kogu kontserdi videosse ja vahetas teenistuse järgses kohvilauas Sirje Kaasikuga kontakte, et ansamblile Hankos kontserdituur korraldada.

Jajah! Ega või teada, kus ja millise kivi alt vähi leiad!

Ansamblit sõidutas ja promos Toivo Tomingas.

F: Toivo Tomingas
F: Toivo Tomingas

Toivo Tomingas

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.