Avariides sai kannatada kuus inimest, tabati 10 joobes juhti

Eile kell 12.50 oli liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare teel, kus 48-aastane mees sooritas veoautoga Scania P114 reavahetust ja sõitis otsa paremas sõidurajas liikunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 53-aastane mees. Peale kokkupõrget kaotas sõiduauto juhitavuse ja lohises veoauto eest läbi vastu vasakul pool olevat sõidutee äärekivi. Sõiduauto juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.50 teatati, et 54-aastane mees tegi liinibussiga Scania K270 Tallinnas Sõle tänaval äkkpidurduse, et vältida kokkupõrget tema ees Kolde puiesteele vasakpööret sooritama hakkava sõiduautoga. Pidurdamise tagajärjel kukkus bussis 58-aastane naine, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 19.38 paiku sõitis 52-aastane mees Pärnumaal Tahkuranna vallas Metsaküla külas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 146,1 km veoautoga Renault Premium 420, haakes lauakoormaga haagis, paremale teelt välja ja paiskus külili. Sõiduki juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 19.53 teatati, et 55-aastane mees kaldus Tallinnas Astangu teel sõiduautoga Mazda 6 vastassuunavööndisse ning tabas Harku-Kadaka bussipeatusse sõitnud bussi Irisbus, mida juhtis 53-aastane mees. Mazda juht ja kaasreisija, 41-aastane mees, toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 21 libises 19-aastane mees Jõhvi-Tartu-Valga mnt 51. km sõiduautoga Volvo S40 vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu sõitva sõiduautoga Volkswagen Polo, mida juhtis 62-aastane naine. Volkswageni juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.