Eesti Loomakaitse Selts ootab inimeste arvamusi aasta kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo kohta


Oktoobris kuulutas Eesti Loomakaitse Selts välja lõppeva aasta kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo konkursi ning ootab jätkuvalt kõiki inimesi arvamust avaldama 2016. aastal Eestis aset leidnud kõige positiivsemast ja negatiivsemast loomadega seotud ning avalikkuse tähelepanu pälvinud teost.

Lugusid oodatakse e-posti aadressile 2016@loomakaitse.ee või Eesti Loomakaitse Seltsi (ELS) kodulehele kuni 30. novembrini.

1.-31. detsembrini saab igaüks samal veebiaadressil hääletada enim saadetud lugude seast kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo poolt. Jaanuari alguses kuulutab ELS välja kaks enim hääli saanud lugu.

“Loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo valimine kutsub aastale tagasi vaatama ning kaasa mõtlema, millised loomadega seotud juhtumid on meid enim südamlikult liigutanud või hingepõhjani šokeerinud. Üleskutse ärgitab rohkem märkama enda ümber abi vajavaid loomi, ennetama loomade väärkohtlemist ja harib mitmes mõttes: seab eeskujud, keda järgida ja teavitab, mis on täna meie ühiskonnas valitsevad loomade heaolu puudutavad kitsaskohad,” ütles ELSi hädajuhtumite juht Maaja Mäll.

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aastast tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abi vajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.