Vaata: Toto Cutugno romantilisest Haapsalu kontserdist valmis video

Haapsalu Itaalia kultuuri- ja veinipäevadel esinenud maestro Toto Cutugno tõi lossihoovi muusikat nautima ligi 10 000 inimest. Nii suurt publikuhuvi polnud Haapsalu lossihoov juba kümme aastat näinud. Emotsiooniderohkest kontserdist valmis meenutusi täis kontserdivideo.

Aasta romantilisema muusikaõhtu peadirigendiks oli Itaalia lembelaulik Toto Cutugno. Üle kahe tunni kestnud kontserdi jooksul esitas maestro kõiki oma armastatud laule, teiste seas kõlasid “L´italiano”, “Serenata”, “Solo Noi” ja “Donna, Donna Mia”.

Itaalia sööki, veine ja suurepärast muusikat saab Haapsalu lossihoovis nautida ka tuleval aastal. Kontserdikorraldaja on saavutanud kokkuleppe kuulsa Itaalia artistiga, kelle laulud on meid saatnud aastakümneid, ja kes tuleb Haapsallu oma hea sõbra Toto Cutugno soovitusel. Tuleva aasta kõige romantilisem õhtu leiab aset 3. juunil 2017. Artist, kes kontserdil publiku ette astub, selgub peatselt.

Toto Cutugno esines Haapsalus Itaalia kultuuri- ja veinipäevadel tänavu suvel 4. juunil.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.