Üheksas liiklusõnnetuses sai kannatada 13 inimest

Eile kella 04.30 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee 22. kilomeetril, kus politseisõiduki märguandele mitte peatunud ja juhtimisõiguseta 44-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat paremale poole teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 09.30 ajal oli liiklusõnnetus Põlvamaal Kanepi vallas Hurmi külas, kus 37-aastase mehe juhitud ratastraktoril John Deere lõhkes tagumine rehv ning juht sõitis vastassuunda kraavi ja traktor paiskus külili. Traktori juht pöördus Põlva haiglasse kontrolli.

Eile kella 09.32 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Haaslava vallas Tõrvandi-Roiu-Uniküla tee 4,3. kilomeetril, kus 48-aastane mees sooritas sõiduautoga Volkswagen Golf vasakpööret ning sõitis ette sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 23-aastane mees. Volkswagen Golfi juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kella 10.14 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Võru vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 247,4. kilomeetril, kus sirgel teelõigul kaldus vastassuuna vööndisse 24-aastase naise juhitud sõiduauto Mercedes-Benz C220 CDI ja põrkas kokku vastutuleva veokiga Volvo FL616, mida juhtis 55-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Mercedese juht ja sõidukis viibinud 14-aastane noormees Tartu Ülikooli kliinikumi. Hiljem pöördus veoautojuht Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 11.27 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Laagna teel, kus Mustakivi bussipeatuses hakkas iseeneslikult liikuma buss MAN ja 61-aastane bussijuht tõmbas käsipidurit, mille tulemusena kukkus bussis viibinud 74-aastane naine. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 12.51 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Võru vallas Raudsepa külas Kasaritsa-Kubja tee 1,2 kilomeetril, kus jalgrattaga sõitnud 54-aastane mees kaotas kruusateel langusel ratta üle kontrolli ja kukkus. Kiirabi toimetas jalgratturi Lõuna-Eesti haiglasse. Jalgrattur ei kasutanud kaitsekiivrit.

Eile kella 15.19 ajal teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Kotka tänaval, kus 29-aastane mees sooritas sõidukiga Ford Transit vasakpööret hoovi ja ei märganud kõnniteel lähenenud jalgratturit, 12-aastast poissi. Õnnetuse tagajärjel toimetati jalgrattur Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 15.27 ajal oli liiklusõnnetus Pärnus Pühavaimu ja Uus tänavate ristmikul, kus 50-aastane mees sõitis sõiduautoga Peugeot 407 üle 16-aastane noormehe jala, kes üritas jalaga rula peatada. Noormees toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 14.55 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 25. kilomeetril, kus 28-aastane naine sõitis sõiduautoga Ford F150 Pickup otsa ees samas suunas sõitnud liinibussile Scania, mida juhtis 63-aastane mees. Fordi juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, sõidukis viibinud 8-aastane poiss ja 1-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.