Juht jäi roolis magama, kahes autos sai viga kolm inimest

Eile kella 13.20 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Jõhvi vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 7. kilomeetril, kus roolis magama jäänud 57-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi A4 vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 29-aastane mees. Sõidukite juhid ja Volkswagenis viibinud kaasreisija, 23-aastane naine toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.


Eile kell 07.49 oli liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Koigu külas, kus alkoholijoobes 51-aastane mehe juhitud kaubik Citroen Jumpy põrkas erateel kokku vastu liikunud kaubikuga Fiat Doblo, mida juhtis 83-aastane mees. Citroeni juht ja kaasreisija 44-aastane mees ning Fiati kaasreisija, 51-aastane mees toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 19.00 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas, kus alkoholijoobes 28-aastane mees sõitis erateel laste ATV-ga teelt välja kraavi. Peale õnnetust koju suundunud juhile kutsuti hiljem kiirabi, kes toimetas ta Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kell 21.14 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Vääna – Keila-Joa tee 3. kilomeetril, kus 36-aastane naine sõitis sõiduautoga Mitsubishi Space Star paremale poole teelt välja ja rullus üle katuse. Sõidukis kaasreisijana viibinud 3-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 24 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid: Lääne prefektuurist varastati hall Audi A6 Quattro registreerimisnumbriga 843TKJ (2009).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.