Purjus juhi tõttu sai viga kaassõitja

Eile oli liiklusõnnetus Järvamaal Järva-Jaani vallas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 100. kilomeetril, kus alkoholijoobes ja vastava kategooria sõiduki juhtimisõigust mitteomav 46-aastane Margus sõitis sõiduautoga Hyndai Lantra paremale teelt välja. Sõidukis kaasreisijana viibinud 52-aastane Peeter toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 11.00 ajal oli liiklusõnnetus Kohtla-Järve linnas Järveküla tee 58 juures, kus 29-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf ette peateel liikunud sõiduautole Opel Zafira, mida juhtis 49-aastane Vladimir. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Opel otsa seisvale kaubikule Chevrolet Astro. Opeli kaasreisija, 44-aastane Natalja toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 20 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.