Mida leiab Joogafestivali bazaarilt? 

This slideshow requires JavaScript.

Keskpäeval algab Haapsalu piiskopilinnuses suvine Joogafestival koos paljude loengute, praktiliste harjutuste, toredate õpetajate ja heade joogasõpradega.

Siiski peab ka tõdema, et tühi joogataja ei seisa püsti, ta peab keha kinnitama ja kurku kastma ning selleks on kohale tulnud päris palju tervilike toitude, rüübete ja näkside pakkujaid. Soovitame mõningaid neist, kuid välja toodud söögipoolis on vaid osake kogu pakutavast. Niisiis, joogafestivali bazaarilt võib leida järgmist:

Meemaiuseid ehk vahustatud mesi marjadega. Need on kõik käsitsi tehtud Eestis korjatud marjadest ja meest. Maiuseid on viis eri maitset: maasikas ja rabarber, vaarikas ja põldmari, mustikas, must- ja punanesõstar, ja astelpaju.

Curcumix OÜ pakub: mesi kurkumiga, mesi ghee ja kurkumiga ning kurkumi-mee-goji siirup.

Jätsu OÜ kitsepiimast jäätised.

Säsi Pruulikoja tervislik vesikeefir ja kombucha.

Kindlasti soovitame kõigil astuda läbi teelise tseremooniatelgist.

Toitlustajate osas ei saa üht teisele eelistada, kuid kindlasti tasub pai teha neile, kelle pakutav on midagi sellist, mis sobiks just joogaliku elustiiliga ning mida pakuvad Lummus, Hundipesa, Maily Kerdo ja Marita Krulli toortoidud, Gauranga ajurveedalik toit, Kikerherne elustiil, Sushimon ja paljud teised.

Monika Kuzmina

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.