Eile oli kolm liiklusõnnetust, milles sai viga viis inimest

Eile kell 17.30 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 190. kilomeetril, kus 52-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Avensis otsa ees liikunud sõiduautole Volvo V40, mida juhtis 30-aastane Andrei. Toyota juht ja kaasreisija, 45-aastane Evgeny toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Volvos kaasreisijana viibinud 53-aastane Sergei toimetati Narva haiglasse.

Eile kell 12.36 oli liiklusõnnetus Otepääl Tehvandi tänaval, kus 12-aastane poiss sõitis jalgrattaga vastu kõnnitee äärekivi ja kukkus. Hiljem toimetas poisi isa ta Otepää kiirabisse.

Eile kell 17.14 oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maantee ja Järvekalda tee ristmiku lähedal, kus 53-aastane Tatjana sõitis sõiduautoga Volkswagen Polo otsa jalgratta- ja jalgteel sõiduteed ületanud jalgratturile, 63-aastasele Svetlanale. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 10 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.a

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.