Ennusta: Kuidas lõpeb tänane jalgpalli EMi finaalkohtumine Prantsusmaa ja Portugali vahel?

ETV alustab täna Prantsusmaalt jalgpalli EMilt otseülekannet kell 21.35, avavile on kell 22.

Portugal pidas mäletatavasti viimase turniirieelse soojendusmängu Eesti vastu, mille võitis koguni 7:0, meenutas ERRi uudisteportaal. Finaalturniiri alustati sellele vaatamata kesiselt, kui F-alagrupist pääseti edasi kolme viigiga – 1:1 mängiti Islandiga, 0:0 Austriaga ja 3:3 Ungariga. Seejärel saadi kaheksandikfinaalis 1:0 jagu Horvaatiast, veerandfinaalis penaltiseeria järel Poolast (normaal- ja lisaaeg 1:1) ning poolfinaalis mängiti 2:0 üle Wales.

Prantsusmaa teekond finaali on kulgenud palju kindlamalt, kui alagrupis koguti seitse punkti ja saadi esikoht – Rumeeniat võideti 2:1, Albaaniat 2:0 ning Šveitsiga tehti 0:0 viik. Kaheksandikfinaalis saadi 2:1 jagu Iirimaast, veerandfinaalis 5:2 Islandist ja poolfinaalis 2:0 Saksamaast.

[socialpoll id=”2373477″]

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.