Äsja Karlovy Vary festivalil auhinna võitnud film linastub 16. juulil Rannaküla võrgukuuris

Filmitegijad ja näitlejad  Karlovy Vary festivalil.
Filmitegijad ja näitlejad Karlovy Vary festivalil.

Eesti film “Päevad, mis ajasid segadusse” võitis Karlovy Vary filmifestivalil East of the West programmis žürii auhinna. Filmi näeb lähiajal ka Läänemaal ühes eksootilises kinosaalis – Nõval Rannakülas režissöör Marko Raati vanas võrgukuuris.

Film algab võrgukuuris laupäeval, 16. juulil kl 20. Film on eesti keeles ning inglise- ja venekeelsete subtiitritega. Tõenäoliselt on kohal ka keegi filmitegijatest.

“Päevad, mis ajasid segadusse” on Triin Ruumeti esimene täispikk linateos. Filmi peaosades mängivad Hendrik Toompere jr ja Juhan Ulfsak. Lisaks teevad filmis kaasa Jaanika Arum, Juss Haasma, Liina Vahtrik, Merle Palmiste, Taavi Eelmaa, Rasmus Kaljujärv, Merlyn Uusküla, Onu Bella aka Igor Maasik jpt. Vaata filmi kohta täpsemalt siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.