Prahi all maganud mees jäi prügiauto alla

Eile kella 05.25 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Raua tn 55 juures, kus 42-aastane Enn tagurdas veoautoga Scania Raua tn 55 hoovi, et võtta peale prügikonteiner ja sõitis otsa prügikonteineri juures prahi all maganud 52-aastasele Jurile, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 00.03 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Vasalemma vallas Metsatuka teel, kus alkoholijoobes 31-aastane Aleksei sõitis sõidukiga Opel Astra T-kujulisel ristmikul otse teelt välja. Sõiduki juht ning kaasreisija 31-aastane Oksana toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.25 ajal oli liiklusõnnetus Viljandi linnas C.R.Jakobsoni tänaval, kus sõiduauto Volkswagen Caravelle, mida juhtis 57-aastane mees, sõitis välja hoovist ja põrkas kokku mööda kõnniteed liikunud tõukeratturiga, 11-aastase poisiga. Kiirabi toimetas poisi Viljandi haiglasse.

Eile kella 14.57 ajal oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Röstla külas Põltsamaa-Võhma maantee 13. kilomeetril, kus 58-aastane Vello, juhtides veoauto Volvo FH12, ei veendunud manöövri ohutuses ja keeras ette temast möödasõidul olevale sõiduautole Mazda Premacy, mida juhtis 22-aastane Nikita. Kiirabi andis Mazda juhile kohapeal esmaabi.

Eile kella 18.35 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinn-Ikla-Pärnu maantee 27. kilomeetril, kus sõiduauto Ford Focus, mida juhtis 66-aastane Oleg, kaldus teel vasakule vastu teepiiret ja liiklusmärki. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 21.10 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Ambla vallas Käravete küla Jägala-Käravete tee 52. kilomeetril, kus sõiduauto Alfa Romeo, mille juht on kindlakstegemisel, sõitis paremale teelt välja vastu posti ning rullus üle katuse. Kõrval istunud 21-aastane Timo toimetati Rakvere haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.