Järgmisel nädalavahetusel esineb Haapsalus bluusimaailma tipp Beth Hart

Beth Hart.
Beth Hart.

Iga-aastasest American Beauty Car Showst on kujunemas Eesti üks olulisemaid muusikasündmusi – järgmisel nädalavahetusel saab Haapsalus näha hetke täielikku tippu bluusimaailmas – Beth Harti Ameerikast.

Beth Hart, Californiast pärit bluesrocki- ja jazzlaulja, lauludekirjutaja ning muusik, sai tuntuks 1999. aastal oma teiselt albumilt pärit singliga “LA song”. Ta on välja andnud kuus stuudioalbumit ja ühe kontsertplaadi.

Vaata ka artiklit: Videod: Kes on need artist, kes esinevad tänavu Haapsalus American Beauty Car Showl?

Lisaks sooloalbumitele on Hart teinud bluusilaulja ja -kitarristi Joe Bonamassaga kahasse kaks albumit. Koostöös Joe Bonamassaga ilmunud albumi “Seesaw” eest pärjati Beth Hart 2014. aastal Grammy nominatsiooniga. Aastatel 2014 ja 2015 aastal pälvis Hart Blues Music Awardi parima naisbluusilaulja kategooria nominatsiooni.

“Beth Harti näol on tegemist täiesti vapustava häälega bluusilauljaga,” ütles Radio Mania omanik ja saatejuht Margus Pilt. “Lisaks kogu tema omaloomingule soovitan netist kuulata ka Beth Harti tõlgendust Led Zeppelini “Whole Lotta Love’ist”. See on midagi müstilist! Beth Harti Haapsalu esinemine saab olema konkurentsitult selle aasta kõige kõvem kontsert Eestis.”

Beth Hart on sel aastal Euroopas tuuritamas ning seejuures on paljud kontserdid ette välja müüdud. Haapsalu kontsert on Bethi viimane kontsert sel suvel Euroopas. Tagasi Euroopasse tuleb ta alles novembris, kuid näiteks Hollandi kontsert oli juba kaks kuud ette välja müüdud.

Kuigi tegemist on kõrgema kategooria artistiga, siis Hartil kontserdikorraldajatele väga erilisi nõudmisi ei ole. Laulja soovib, et lava taga oleks valik salati- ja võileivamaterjali, et nad saaksid ise meelepärase salati või võileiva kokku miksida. Lisaks soovib bänd suurt potitäit kodust köögiviljasuppi, mis on kindlasti gluteeni-, riisi- ja kartulivaba.

Beth Hart viibib oma bändiga Eestis paar päeva ja selle aja jooksul soovib ta tutvuda nii Haapsalu kui ka Tallinnaga.

Pileteid on võimalik osta eelmüügist ja ürituse ajal kohapealt.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.