Eile oli kaks vigastatutega liiklusõnnetust

Eile kella 13.20 ajal oli liiklusõnnetus Tartu vallas Kõrveküla-Lähte tee ja Makarti tee ristmikul, kus 28-aastane mees eiras sõiduautoga Kia Ceed märgi “Anna teed” nõudeid ja sõitis ette sõiduautole Ford Galaxy, mida juhtis 44-aastane naine. Sõidukite juhid ning Ford Galaxis viibinud 6-aastane poiss toimetati kiirabiga Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kella 14.03 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse väljak ja Estonia bussipeatuste vahelisel teelõigul, kus 50-aastase mehe juhitud liinibussis Volvo B95 kukkus 57-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel. Reisija toimetati AS Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.