Liikluskroonika: Kannatada sai kuus inimest, roolist tabati 14 joobes juhti

Eile kella 06.20 ajal oli liiklusõnnetus Narvas Elektrijaama tee 3. kilomeetril, kus sõiduautot Audi A6 juhtinud 34-aastane mees ei hoidnud eesoleva mootorsõiduki suhtes ohutut pikivahet ja sõitis 63-aastase mehe juhitud sõiduautole Toyota Corolla tagant otsa. Liiklusõnnetuse tagajärjel pöördus Audis kaasreisijana viibinud 44-aastane mees Narva haigla EMO-sse kontrolli.

Eile kella 13.51 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas J.Smuuli tee ja Punase tänava ristmikul, kus esialgsetel andmetel fooridega reguleeritud ülekäigurajal sõitis sõiduauto Volkswagen Tourani 52-aastane juht otsa 80-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 14.55 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee ja Maneeži tänava ristmiku juures, kus bussi Scania juhtinud 46-aastane mees pidurdas ootamatult ning bussis viibinud 68-aastane naine kukkus. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaigla Ravi tänava korpusesse.

Eile kella 16.19 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Are vallas Kurena külas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 113. kilomeetril, kus 48-aastane mees juhtis haagisega veokit Volvo ja möödus jalgrattaga sõitnud 78-aastasest mehest. Möödasõidu ajal mees kukkus. Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.26 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee 77 juures, kus bussi Scania juhtinud 61-aastane mees peatus enne sõidurea vahetust, et läbi lasta 26-aastase mehe juhitud mootorratas Suzuki. Mootorrattur, nähes bussi, pidurdas ning kaotas juhitavuse ning kukkus. Bussi ja mootorratta vahel kontakti ei olnud. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 19.05 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tänav 95 juures, kus reguleerimata ülekäigurajal emast eespool sõiduteed ületanud 4-aastane poiss sai löögi bussilt Scania, mida juhtis 64-aastane mees. Laps toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.