Videod: Terroristid avasid Istanbuli lennujaamas tule ja lasid seejärel end õhku – hukkus 41 inimest

Istanbuli rahvusvahelises lennujaamas avasid kolm suitsiiditerroristi tule inimeste pihta, surma sai 41 ja viga ligi 240 inimest, teatas Reuters. Seejärel lasid terroristid end õhku. Türgi peaminister ütles, et ilmselt oli tegu Daeshi korraldatud rünnakuga.

Üks terroristidest avas automaadist tule lahkuvate lendude ootesaalis ja seejärel lasid ründajad end õhku saabuvate lendude ootesaalis või selle läheduses.

Politseinikud püüdsid takistada kahte terroristi vahetult enne seda, kui need oli jõudnud saabuvate lendude sissepääsu juurde, aga terroristid suutsid lõhkeaine siiski plahvatama panna, ütles üks Türgi ametiisik.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.