Eile sai õnnetustes viga kaheksa inimest, neli juhti sõitis teelt välja vastu puud

Eile kella 04.41 ajal oli liiklusõnnetus Võru maakonnas Antsla vallas Oe külas Antsla-Haabsaare tee 5. kilomeetril, kus sõidukit Ford Ranger juhtinud 49-aastane mees kaotas väsimuse tõttu tähelepanu ja sõitis teelt välja vastu puud. Juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 08.51 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Anija vallas Jägala-Käravete mnt 29. kilomeetril, kus 71-aastane mees sõitis sõiduautoga Seat teelt välja ja vastu puud. Juht ja sõidukis viibinud 70-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.23 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Raudtee tänaval Tamme staadioni kõrval, kus 30-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz ML 420 vastu teeääres olevat puud ja liiklusmärki. Juht ja sõidukis viibinud 6-aastane poiss toimetati kontrolliks Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 15.50 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Sämi-Sonda-Kiviõli tee 13. kilomeetril , kus 56-aastane mees sõitis sõiduautoga Mitsubishi Pajero teelt välja ja vastu puud. Juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.


 

Eile kella 18.37 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinna Ringtee 23. kilomeetril, kus 38-aastane mees kaotas veoauto Scania R124, mille haakes haagis FIEGL DHKS 390, üle kontrolli ja kaldus teelt välja metallpiiretesse ja vastu helkurposti. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 12.52 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt ja Pirita tee ristmiku juures, kus liinibussi MAN Lions juhtinud 63-aastane mees pidurdas enne fooriga reguleeritud ülekäigurada, mille tagajärjel bussis seisnud 58-aastane naine kukkus. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 37 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.