Tallinnas sai liiklusõnnetuses viga politseinik

Eile kella 23.58 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas E. Bornhöhe ja Randvere tee ristmikul, kus alkoholijoobes 25-aastane mees eiras sõidukiga Renault Megane 30-aastase mehe juhitud politseisõiduki Škoda Octavia peatumismärguannet ning sõitis T-kujulisel ristmikul otse teelt välja vastu aeda ja puid. Samuti sõitis otse teelt välja ja vastu puid sõiduauto Škoda Octavia. Õnnetuse tagajärjel toimetati Škoda juht Ida-Tallinna keskhaigla.

Eile kella 04.03 ajal oli liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi vallas Heimtali külas Heimtali – Uue-Kariste – Abja-Paluoja mnt 1. kilomeetril, kus sõiduauto Jeep Cherokee kaldus lauges kurvis vastassuunda ja sealt edasi kraavi vastu teetruupi. Sõidukis viibinud 41-, 25- ja 22-aastased mehed toimetati Viljandi haiglasse. Sõiduki juht on selgitamisel.

Eile kella 17.56 ajal oli liiklusõnnetus Saare maakonnas Orissaare vallas Maasi külas, kus alkoholijoobes 61-aastane mees sõitis jalgrattaga ette peateel liikunud sõidukile Chrysler Grand Voyager, mida juhtis 19-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel toimetati jalgrattur Kuressaare haigla.

Eile kella 20.10 ajal oli liiklusõnnetus Põlvamaal Valgjärve vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 214. kilomeetril, kus 61-aastase mehe juhitud sõiduautole Volvo S70 jooksis sõiduteele ette põder. Kokkupõrke tagajärjel sai kannatada juht, kes toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 20.25 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Tahkuranna vallas Reiu külas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 141. kilomeetril, kus alkoholijoobes 69-aastane mees sooritas sõidukiga Ford Mondeo vasakpööret ja ei andnud teed vastutulevale mootorrattale Harley-Davidson Fltchui, mida juhtis 37-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel toimetati mootorratta kaasreisija, 39-aastane naine Pärnu haigla.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 39 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.