Surfilaagri üks peasinejaid on Traffic


Elustiilifestival Surfilaager pakub peale spordi ja rannamelu ka meeldejäävaid muusikaelamusi. Üks peaesinejaid on sel aastal uute lugudega Traffic. Selleaastane festival Roosta rannal juba 7.-10. juulil.

Traffic esineb Surfilaagris üle mitme aasta juba teist korda. Traffiku liikme Stig Rästa sõnul ootavad nad esinemist väga. “Eelmine live Surfilaagris oli küll juba mitmed aastad tagasi, kuid on meil siiamaani meeles kui üks eredamaid. On selge, et ka sel aastal tuleb kõva möll ja hea üritus!” lubas Stig Rästa.

Traffic alustas oma tegevust 2006. aastal ja nende esimene singel „Kallis, ära küsi“ sai kohe raadiohitiks. Trafficu muusika kutsub tantsule ja jääb pea alati kummitama oma rütmika meloodia ja lihtsate sõnadega.

Just ilmus Trafficul uus lugu „Natukene veel“ eriti humoorika videoga, millest on selge, et need mehed juba oskavad meelt lahutada ning Surfilaagris on nad kohal oma täies hiilguses.

Surfilaager 2016 toimub 7.-10. juulil Roosta rannal. Eesti Purjelaualiidu algatatud elustiilifestivali eesmärk on esile tuua ja toetada Eesti andekaid võistlussurfareid. Programmis on koolitused, võistlused, sport, kontserdid ja palju muud meelelahtutuslikku kogu perele.

Piletid müügil www.surfilaager.ee ja Piletilevis.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.