Kolme reisijaga auto rullus mitu korda üle katuse, viga sai üks inimene

Eile kella 03.40 paiku oli liiklusõnnetus Valgamaal Õru-Keeni-Sikstina tee 9,8. kilomeetril, kus sõiduautot Audi A6 juhtinud alkoholijoobes 25-aastane mees sõitis teelt välja kraavi ning sõiduk rullus 3-4 korda üle katuse ja jäi põllule ratastel seisma. Sõidukis viibis kokku kolm isikut. Kiirabi vaatas isikud kohapeal üle ning toimetas 26-aastase mehe Tartu haiglasse kontrolli.

Eile kella 09.15 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Tolli külas Paeküla-Vana-Vigala tee 6. kilomeetril, kus 87-aastane mees kaldus sõiduautoga Opel Corsa üle vastassuunavööndi kraavi. Kiirabi toimetas juhi Tallinnasse haiglasse kontrolli.

Eile kell 09.45 tagurdas 27-aastane Aleksandr Narva linnas Partisani tänaval õuealal sõiduautoga Mercedes-Benz E320 otsa jalakäijale, 67 aastasele Nadeždale. Jalakäija suunati peale esmaabi andmist kodusele ravile.

Eile kella 13.24 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Kambja-Sirvaku tee 6. kilomeetril, kus 49-aastase Aivari juhitud sõiduautole Volkswagen Golf sõitis paremalt poolt taluteelt ette sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 49-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel sai vigastada Volkswagenis kaasreisijana viibinud 54-aastane naine, kes toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 16.45 paiku oli liiklusõnnetus Rakvere vallas Tallinn-Narva mnt 96,2. kilomeetril, kus sõiduautot Mitsubishi Carisma juhtinud 20-aastane Roman hakkas sooritama möödasõitu eesolevast sõidukist, kui põrkas külgepidi kokku temast omakorda möödasõidul olnud sõiduautoga Honda CR-V, mida juhtis 49-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Mitsubishi paremale teelt välja vastu puud. Kiirabi toimetas Mitsubishi juhi Rakvere haiglasse. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või numbrile 53292883.

Eile kella 01.00 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Toila alevikus Allika tn ja Mere pst tänavate ristmikul, kus sõiduautot Peugeot 307 juhtinud 29-aastane mees ei valinud õiget sõidukiirust ja sõitis teelt välja vastu puud. Kiirabi toimetas SA Ida Viru keskhaigla EMO-sse autojuhi ja sõidukis kaasreisijatena viibinud kaks 29-aastast naist.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 20 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.