8-aastane tüdruk sai ülekäigurajal veokilt löögi

Eile kell 10.29 oli liiklusõnnetus Valgamaal Tõrva linnas Valga tänav 37 juures, kus 57-aastane mees sõitis veoautoga MAN TGX otsa jalakäijate ülekäigurajal sõiduteed ületanud 8-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Valga haiglasse kontrolli.

Eile kell 12.26 oli liiklusõnnetus Tallinnas J. Smuuli tee 43 juures, kus seni tuvastamata juht eiras liiklusmärgi anna teed nõudeid ja sõitis kaubikuga Chevrolet Chevy Van parklas ette sõiduautole Audi 80, mida juhtis 87-aastane mees. Pärast õnnetust lahkusid kaks Chevrolet`s viibinud isikut ja kolmas, 58-aastane mees, jäi sündmuskohale. Audi juhile andis kiirabi sündmuskohal esmaabi. Chevrolet`s viibinud isik toimetati politseijaoskonda, kust ta toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 16.04 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kai tn 5 juures, kus 36-aastane Ljudmila tagurdas sõiduautoga Mercedes-Benz A160 parkimiskohalt otsa sõiduki taga jalutanud 64-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 13 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.