Kõrvalistuja kukkus purjus juhi autost välja

Eile kella 21.15 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Vändra vallas Suurejõe külas Vihtra tee 2 juures, kus 40-aastase alkoholijoobes mehe sõiduautost Audi A6 kukkus kõrvalistuja uksest välja ja lohises sõitu alustanud sõidukiga kaasa 68-aastane naine. Naisterahvas pöördus Pärnu haigla.

Eile kella 09.05 ajal oli liiklusõnnetus Jõgeva vallas Jõgeva-Mustvee mnt 10. kilomeetril, kus 42-aastane mees ei andnud sõiduautoga Dacia Duster teed peateel liikunud 47-aastase mehe juhitud sõiduautole Volvo V40 ning toimus kokkupõrge. Volvo juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 16.10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas A.H Tammsaare tee 62 juures, kus 36-aastane mees ületas sõiduteed väljaspool ülekäigurada ning sai löögi sõiduautolt Opel Vectra, mida juhtis 50-aastane Tatjana. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 21.40 ajal oli liiklusõnnetus Toila alevikus Pikk tn 68 juures, kus 49-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Corolla otsa keset sõiduteed lebanud 59-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaigla.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.