Puhvetis Aptek esinevad nädalavahetusel Genka ja Jäääär

jaaaar25_pilt

Haapsalu Aptek korraldab sel nädalavahetusel äsja valminud sisehoovi laval kaks kontserti. Reedel esineb Eesti hip-hop kultuuri suurkuju ning eestvedaja Genka ning laupäeval jõuab oma juubelituuriga Haapsallu kultusbänd Jäääär.

Genka on  kaasa löönud ajaloolistes gruppides nagu A-Rühm ja Toe Tag. Peale soolokarjääri on Genka hetkel tegev tandemis Genka/Paul Oja ning koos Põhjamaade Hirmuga projektis 12EEK Monkeys. Genka annab oma teise live’i Haapsalu Aptekis, seekord välilaval.

Laupäeval esinev Jäääär tähistas sel aastal oma 25. koosoldud aastat. Jäääär on nagu hea vein, mis aastatega aina paremaks läheb. Kusjuures ta pole tegelikult kehvem olnudki. Nii et õigem oleks öelda: Jäääär on sama hea, kui veerandsaja aasta eest sündides.

Kontserdid toimuvad iga ilmaga,. Mõlema kontserdi jaoks on võimalik eelmüügist soetada pääse hinnaga 8€. Eelmüügipiletid on saadaval siit.

Piletite eelmüük lõpeb reedel kell 16, pileteid saab osta ka kohapeal. Ürituste algus on kell 21. Puhvet Aptek asub Karja 1 tänaval.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.