Mootorratturid sattusid õnnetusse

Eile kell 15.41 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 17. kilomeetril, kus 53-aastane mees mootorrattaga Triumph Rocket põrkas kokku teed ületanud kitsega, mille tagajärjel mootorratas kukkus külili ja lohises teelt välja. Samas suunas, samal sõidureal mootorrattaga Triumph America sõitnud 45-aastane naine pidurdas järsult, et vältida kokkupõrget teise mootorrattaga, mille tagajärjel kaotas kontrolli sõiduki üle ja kukkus külili. Mootorratturid toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 06.00 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Vabaduse pst 140 Hõimu bussipeatuse juures, kus 39-aastane naine sõitis kõnniteel jalgrattaga otsa bussist väljunud 53-aastane naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 20.00 ajal oli liiklusõnnetus Sillamäel Tallinn-Narva mnt – Pavlovi tänava ja Sillamäe-Viivikinna mnt ristmikul, kus 59-aastane mees, juhtides sõidukit Toyota Corolla Verso, eiras liiklusmärgi “Anna teed” nõudeid ja sõitis otsa peateel 61-aastase mehe juhitud mopeedile Keeway Leone City 50. Sündmuskohalt toimetati mopeedi juht ja mopeedi kaassõitja 68-aastane naine Ida-Viru keskhaigla.

Eile kella 21.30 ajal oli liiklusõnnetus Saue vallas Paldiski mnt ja Harku tee ristmikul, kus 24-aastane mees sooritas sõidukiga Audi A6 vasakpööret ja ei lasknud läbi otse liikunud 39-aastase naise juhitud sõidukit Mitsubishi Space Wagon. Toimus kokkupõrge. Sündmuskohalt toimetati Mitsubishi Space Wagoni juht Põhja-Eesti regionaalhaigla.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.